Referenties

Weten wat u koopt!

Flevo Dakwerken is een dakbedekkingsbedrijf dat in Lelystad en omstreken (Almere, Dronten en Emmeloord) een behoorlijke naam heeft en veel kennis en ervaring met verschillende materialen heeft opgebouwd. Wij werken voor veel bouwbedrijven waaronder De Combi die nu ook in Lelystad een vestiging heeft. Graag laten we u hier zien bij welke projecten wij betrokken waren:

Van der Linden Kopalgroep Amstelveen: Voor deze makelaar voeren we voornamelijk onderhoudswerkzaamheden uit zodat de kantoren die in het bestand staan in een tiptop staat zijn.

De Combi: Dit landelijke opererende bouwbedrijf heeft voor ons gekozen als er dakwerkzaamheden in de regio Flevoland zijn. We doen voor deze kwaliteitsbouwer renovatie- en nieuwbouwprojecten.

EDB Timmer- & Onderhoudswerken Lelystad: Voor deze aannemer realiseren wij alle dakbedekkingen voor zowel renovatie als nieuwbouw

Facade Lelystad: Dakkapellen, aanbouw werkzaamheden en speciale voorbereidingen ten behoeve van zonnecollectoren.

DEBA Vastgoed: Voor dit bedrijf doen wij alle voorkomende dakwerkzaamheden.

U, de partikulier: Talloze partikulieren zijn door ons met zorg en oog voor detail en kwaliteit geholpen. Flevodakwerken is al 20 jaar een begrip in Lelystad en wijde omtrek.

Prijsopgave: De offerte die wij voor u maken is gratis en vrijblijvend.

Mocht u vragen hebben belt u dan gerust (06-30166063) of neem contact met ons op via e-mail info@flevodakwerken.nl