Flevo Dakwerken Onderhoudscontract

Voor u een zorg minder!

De jarenlange ervaring die wij met allerlei dakwerk hebben opgebouwd kunnen wij inzetten tijdens dak inspecties waarbij we de staat van uw dak vakkundig beoordelen. Na zo’n inspectie kunnen wij u adviseren over hoe verder te gaan. Wij geven een 10-jarige productgarantie op werkzaamheden en materialen.

Onderhoudscontract

Onderhoud aan een dak gebeurd bijna nooit, maar voor de levensduur van uw dakbedekking of dak is het ontzettend belangrijk. Ophopingen van vuil kunnen een bedreiging vormen. Door bladeren en takken van bomen of vogels die van alles meenemen en op uw dak laten vallen kan uw dak of goot vervuilen. Het gevolg hiervan is plantengroei waardoor afvoeren verstopt raken met alle gevolgen van dien. Wij kunnen u een onderhoudscontract aanbieden hetgeen het bovenstaande voorkomt en de levensduur van uw dakbedekking of dak garandeert.

Werkzaamheden Onderhoudscontract:


  • Het schoonmaken van het dak, het schoonmaken van de goten, het ontstoppen van uw afvoeren;

  • Kleine reparaties worden meteen kosteloos gedaan, voor grotere reparaties wordt een afspraak gemaakt met de bewoners/eigenaar en eventueel een offerte gemaakt;

  • Al het vuil dat van de daken en de goten komt wordt door ons afgevoerd;

  • Alle bijzonderheden worden door ons mondeling, dan wel schriftelijk gemeld;

  • De werkzaamheden worden in overleg in de maanden november en december uitgevoerd.

Het onderhoudscontract kost slechts € 125,- exclusief 21% BTW!

Als u hier uw gegevens invult nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. U kunt bij ons gratis en geheel vrijblijvend een offerte laten maken.